Editia a 6 a, Raw Generation Expo, 12 mai 2013

Ferma ecologica Biodumbrava va participa pentru a sasea oara consecutiv la editia de primavara a Expozitiei Nationale Raw Generation.

A sasea editie a Expozitiei Nationale Raw Generation va fi pe 12 mai, 2013 in Bucuresti, la Rin Grand Hotel, de data aceasta in Sala Bucuresti. Adresa hotelului este Str. Vitan-Barzesti, nr 7D, et 1 (nu se va ajunge cu liftul ci direct pe scarile de la receptie). Evenimentul este dedicat unui stil de viata sanatos si cat mai natural, fiind la inalta cautare printre evenimentele de clasa din Bucuresti.

Expozitia va fi deschisa publicului larg intre orele 10-20 si intrarea va costa 10 lei. Fiecare bilet de intrare va intra automat in marea tombola, unde vom oferi un storcator automat prin presare la rece HUROM, in valoare de 1.400 lei.

Organizatoarea evenimentului este Ligia Pop, promotoarea alimentatiei raw food in Romania, raw food chef, autoarea cartilor „Retete Vegane fara Foc”,”Germeni si Vlastari: Surse de Sanatate si Energie” si „Deserturi pentru Parinti si Copii Sanatosi”, gazda show-ului TV online „Ligia’s Kitchen®” si castigatoarea titlului international YouTube Next Chef.

Imagini de la editia a cincea a Expozitiei Nationale Raw Generation.

imag_targ_edV._2imag_targ_ed.V._1

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s