Cine ne-a vizitat standul la Indagra 2014

In perioada 29 octombrie – 2 noiembrie, la ROMEXPO, are loc evenimentul Indagra – Targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei.

Cum era si normal, Ferma Ecologica Biodumbrava a participat ca expozant la targul Indagra 2014, organizat sub patronajul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Standul Biodumbrava se afla in Pavilionul Central pe primul inel, avand numarul 117 – situat intre stalpul 23 si 24 in zona produselor ecologice (intre sectorul B si C).

blog dana2 blog poza blog dana1 blog daciana blog 2 blog 1

In primele doua zile destinate prezentarii de produse, numeroase personalitati, dar si reprezentanti ai presei ne-au vizitat standul. Pentru inceput, politicianul Daciana Sarbu, fondatoare a Asociatiei Scoala pentru Sanatate, s-a aratat foarte interesata de produsele noastre si a stat de vorba cu domnul Dumbrava Marin, manager la Microferma ecologica Biodumbrava.

Preocupata de tot ce inseamna hrana sanatoasa, Daciana Sarbu a fost zilele trecute la Romexpo si s-a oprit la standul nostru. Nu este primul eveniment de acest gen la care participa politiciana. In luna septembrie a acestui an, Daciana Sarbu marturisea pe blogul ei oficial ca a acceptat cu bucurie invitatia Asociatiei Bio Romania de a petrece cateva ore la primul Festival Bio din Bucuresti, organizat la Muzeul National al Satului ‘Dimitrie Gusti’, in cadrul caruia a avut loc si un seminar dedicat agriculturii ecologice. (sursa: http://dacianasarbu.wordpress.com/2014/09/21/o-zi-frumoasa-de-toamna-la-primul-festival-bio-de-la-muzeul-satului/)

Bineinteles, o scurta vizita la standul nostru au facut si cativa reprezentanti ai presei. De exemplu, prezentatoarea emisiunii „In gradina Danei” de la TVR 1, Dana Constantinescu, s-a oprit la standul nostru zilele trecute si ne-a spus ca va reveni pentru a face un reportaj. Zis si facut! A doua zi, celebra Dana, insotita de echipa de filmare, a filmat un reportaj la standul Fermei Ecologice Biodumbrava, material care va fi difuzat in curand pe TVR 1.

De asemenea, zilele acestea, domnul Dumbrava Marin, a purtat o discutie cu reprezentantul Carrefour despre produsele noastre. Pe langa personalitatile marcante din domeniu, la standul Biodumbrava au venit si multi sustinatori ai agriculturii bio. Daca si dumneavoastra va numarati printre cei care sustin agricultura bio, ne gasiti pana duminica, 2 noiembrie, in pavilionul central Romexpo, la standul 117.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s